Wie-ben-ik

Persoonlijke gegevens
Naam:
Thomas
Vandormael

Adres:
Hopstraat 5 bus 19
1000 Stad Brussel
Geboortedatum: 
09/12/1984
Geboorteplaats: 
Hasselt
Professionele bezigheden: 
Bedrijfsadviseur
Contactgegevens
Politieke mandaten
Bestuurslid CD&V Hoofdstedelijke Afdeling Brussel
Bestuurslid CD&V Vlaams-Brabant
Waar sta ik voor & waar ga ik voor

Baby

Al na 7 maanden duwde mijn tweelingsbroer Sam mij als eerste uit mama’s buik. We werden geboren op 9 december 1984 en wogen 2,7 kilo.

 

Jeugd

Mijn jeugdjaren speelden zich af in Hasselt en Diepenbeek, waar ik Latijn-Moderne Talen studeerde en vaak op het basketbalplein te vinden was. Ik denk met veel plezier terug aan het opgroeien in een warm gezin met twee schitterende ouders en een toffe tweelingsbroer.

 

Studies

Op mijn achttiende verhuisde ik naar Leuven, waar ik vele mooie jaren op kot beleefde en vrienden voor het leven maakte.  Tijdens mijn studies Kunstwetenschappen, Vergelijkende en Internationale Politiek en Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KU Leuven engageerde ik me in diverse faculteitskringen. Ik werd praeses van Politika en Mecenas, was actief binnen de studentenraad LOKO en deed een erasmusjaar in Parijs aan de Université Paris-Sorbonne. Nadien volgde ik nog een master General Management aan de Vlerick Business School en een aanvullende opleiding aan de University of Cambridge.

 

Werk

Ik ging aan de slag bij een consultancybedrijf gespecialiseerd in operationele optimalisatie, waar ik na enkele jaren doorgroeide tot Regional Manager voor Vlaanderen.

Zoals zovele Vlamingen pendelde ik dagelijks naar Brussel, tot ik de files beu was en besloot te verhuizen naar onze hoofdstad.

 

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik een fervent jogger en lees ik graag, zowel fictie als non-fictie.  Wielrennen (vooral de voorjaarsklassiekers) en voetbal (RSC Anderlecht) volg ik op de voet. Daarnaast ben ik actief in diverse verenigingen (Vlerick Alumni en MicroStart).

 

Uitdagingen

Ik hou van uitdagingen. Zo trok ik ooit van Brussel te voet naar Santiago de Compostella, wandelde ik de 100km dodentocht in Bornem uit en liep tussen de stieren op de befaamde San Fermin stierenloop in Pamplona. Op 25 mei ga ik de volgende uitdaging aan! Lees hier meer over mijn ideeën!